11 Nisan 2009 Cumartesi

Roma'da Lazio vardır!

Giderayak böyle bi derbiye denk gelmiş olmam hem sevindirici hem üzücü oldu.Zira ilk 4 dakikadaki şovu izleyip 2.yarıyı seyredememiştim askeri birliğime yol almam sebebiyle.Uzunca bir süre yazmama durumunda kalırım diye düşünürken böylesine ezici bir galibiyete kayıtsız kalamadım,çok değerli Ömerciğimin de isteği üzerine yazıyorum.

"Sezona fırtına gibi başlayan" diye girip bu aralar ne kadar formsuz ve istikrarsız olduğundan dem vurulan Lazio bugün maçın başında Roma'yı nasıl da komaya soktu! Derbi maçların favorisi olmaz klişesinin yanında bir de ligde daha alt sırada olan kazanır eklenmeli bence.Dikkat ediyorum 2 takım arasındaki maçlarda üst sıradaki kimse maçı kazanmak zorunda olan ligde hedefleri bulunan hangi takım ise o takım daha bozuk bir konsantrasyonla ve tutuklukla maça başlıyor.Bugün de öyle oldu ŞL yahut UEFA hedefinde olan takım Roma iken ligdeki hedeflerinden uzakta ve istikrarsız olan Lazio kazanmak zorunda gibiydi.

Mexes için ayrı bir paragraf yazmak istiyorum.Bu adamın çirkefliği yüzüne de mi yansımış nedir Totti'nin bi boy ufağı şeklinde ama x2 kat daha pislik maç içinde.Yenilgiyi kaldıramama gibi bir durumu var.Allah acılarını tez elden dindirsin.

Balıkesir otogarındaki internet cafe hakkında da yazmalıyım.Gayet rahat,servis iyi,menü sağlam,çaylar demli,tostlar kıyak.Tavsiye ederim.

3 yorum:

kamil dedi ki...

fırsatınız olursa halin oradaki kanaat lokantasında pideli paça yemenizi tavsiye ederim. :)
hayırlı teskereler...

Hayalet10kolik dedi ki...

Balıkesir garı harikadır..Yakında şehrin kaliteside aynen bu gar gibi olacak..Balıkesir çok değişiyor çok..Ah birde şu Balkesimizin makus talihi değişse..Ah en azından 2.ligi görebilsek..

Bu arada hayırlı teskereler GK...

smlnl dedi ki...

neredesin asker? ne zaman geliyorsun ?