14 Ekim 2009 Çarşamba

Düş yakamızdan D-Smart

Bank Asya 1.Lig'in tarihinde maçı tv'den en çok yayınlanan takımı biz olmak üzereyiz.Ligin geçilen 8 haftasında 3.kez maçımızı yayınlayan D-Smart Pazar günkü Ç.Rize maçımızı da naklen yayınlayacakmış.Toplamda 9 haftada tam 4 kez takımımızın maçı yayınlanmış olacak.Bu sefer ki biraz farklı bi nedenden tabi.Ne bizim ligin yeni ekibi olmamızdan(K.Erciyes maçı) dolayı ne de maçımızın Pazartesi olmasından(Karşıyaka-Orduspor-Karabük-.Ç.Rize'nin 'nedense' özel bi durumu var sanki.Onların da her maçı tv den yayınlanmak zorundaymış gibi her hafta televizyondalar.

Aslında şikayetçi olunmaması beklenenen bi durum bu fakat ben Çanakkale'deki maçların tv'den yayınlanmasından rahatsızım.Stada gelip maçını seyredebilecek bir sürü insan kahvelerden yada evinden izliyor maçı.Stada yönlenecek seyirciyi daha sokağa çıkmadan evine bağlayan tv yayınları biz gibi taraftara ihtiyacı hat safhada olan takımlar için berbat bi hadise.

Umarım D-Smart Çanakkale'deki son yayınını yapar.

2 yorum:

Tansu Gürsel dedi ki...

Doğru şeylerden bahsediyorsun. Evet, D-Smart yayınlarında bir denge olmalı. Her hafta Dardanel, Rize ve Ordu görmekten bıktık. Yazıda sadece Karabükspor'la ilgili kısma katılmıyorum. Geride kalan haftalar içinde Karabükspor'un sadece Dardanel'le yaptığı maç yayınlandı. Yani o da belki Dardanel sayesinde oldu diyebiliriz. Ki ligin en iddialı takımlarındandır Karabük. En azından bir maçının daha yayınlanması gerekirdi 8 haftada.

GK dedi ki...

Bence Pazartesi oynatılan maçlar da dengelenmeli.Biz şimdiden 4 kez Pazartesi günü oynadık.Ve Pazartesi maçları tribüne gelen taraftar sayısı açısından çok verimsiz maçlar oluyor.Bence her takıma eşit şekilde Pazartesi maçı oynatılmalı.