15 Eylül 2008 Pazartesi

"Agresyon 20"


CM 01-02 de oyuncu özelliklerine bakarken "olum agresyon 20ymiş bu herifte bak her maç kart görür ceza alır sittir et" derdik.CM 01-02'de Volkan Demirel olsaydı muhtemelen "Agresyon 20" olurdu.

Volkan Demirel'in son 5-6 ayda 3 kırmızı kart görmüş olması,hatta bu kartlardan 2'sinin çok önemli 2 maçta görmüş olması dikkatimi çekti.

Geçen sezonun sonucunu tayin edecek maçta Lincoln'ü tekmelemek sureti ile bi kırmızı kart görmüştü.Akabinde Avrupa Şampiyonası'nda Çek Cumhuriyeti maçında futbolcularımızın yarattığı mucizeyi neredeyse berbat ediyordu.Takımı 10 kişi bırakmak bi yana,ayrıca kalecisiz de bırakmıştı (Koller de iyi uçmuştu ama hakkını verelim).

Bu iki kırmızı kartına nazaran daha önemsiz bir lig maçında Hacettepe maçında yine kırmızı kartı yoktan var etti ve kendini resmen attırdı oyundan.Tamam.Penaltı,penaltı olmayabilir.Haklı olabilirsin.Ama rakip zaten penaltıyı kaçırmışken,hemde 2-1 mağlup durumda iken,topu alıp bi an önce oyunu başlatmak yerine hakeme "Allah var yukarıda" demenin manası nedir?Profesyonelliği falan geçtim sen bu memleketin milli takımı kalecisisin.Biraz daha özverili biraz daha dikkatli olmalısın (Duyuyo musun Volkan?). Mazallah kritik bir milli maçta yahut Fenerbahçe'nin bir ŞL maçında aynı tutumu tekrarlarsa bence bu yöndeki kredisini doldurmuş olacak bence.

Ayrıca milli takım olarak maçın her anında kırmızı kart görebiliritesi yüksek bir kaleciye muhtaç oluşumuz da ayrıca incelenesi,irdelenesi,altı çizilesi vs vs..


Hiç yorum yok: