12 Ekim 2008 Pazar

Demedi demeyin


Demedi demeyin abi,bu kalecilerle bu iş olmaz.Başta Volkan'la olmaz.Maçtan öncede yazdık çizdik kendimizce.Ahanda burda.
Yarım pozisyon gördük kalemizde 1 gol yedik.Ağır,özgüvensiz,savunma ile iletişimi zayıf vs vs... Karşımızda grubun sıradan bir takımı değil de rakibimiz İspanya olsaydı fark inanılmaz olurdu.Allah korudu.

Maçı yazmaya gerek yok organize gelişen gol yok,pozisyon da yok.Tartışıcak futbol yok ortada.Biz bildiğimizi yorumlayalım.

Fatih Hoca kadro seçiminde enteresanlıkları seven bi antrenör.Euro 96'da 2.Lig futbolcusu Vedat İnceefe'yi alıp İngiltere'ye götürmüştü.Vedat'ta iyi oynamış,göze girmiş Galatasaray'a transfer olmuştu.Euro 2008 elemelerindede Antalyaspor'un sol beki Volkan Yaman'ı kadroya çağırmış,İbrahim Üzülmez'in sakatlığında sahaya sürmüştü.O Volkan'da Galatasaray'a gitti.Belçika maçında Çağlar,bu maçta da Batuhan süpriz isimlerdi.

Oyunculara özgüven aşılama yönünde doğru bi uygulama fakat şöyle bi durum var.Fatih Hoca her mevki için yeni oyuncular denerken neden kale için yeni oyuncular denemekten kaçıyor?Bir sürü hazırlık maçı oynandı.Neden Volkan-Rüştü-Tolga üçlüsünden başka bir kaleci denemedi? Kadroda bulunan 3 kaleci içinde en formda olanı Serdar Kulbilge en formsuz olanu Volkan iken kalede neden hala Volkan var? Anadolu klüplerinde bir sürü yetenekli genç kaleci var onlara da şans vermeli Fatih Hoca.Kaleciler konusundaki rutine bağlamışlığı aşmalı.

Yardımcılarını rakip takımları ve 3 büyükleri izlemeye giderken yanında gezdirmekten başka hiç bir işte kullanmıyor.Bari yollasın alt liglerde futbolcu izlettirsin.

Hiç yorum yok: