25 Aralık 2008 Perşembe

Milan'da kaleci arayışı


Milan'da sezon başında Dida ve Kalac sakatlanınca kaleye "hediyelik kaleci" Abbiati geçmişti.Fakat onun da üst düzey maçlarda zorlanması ve hatalı goller yemesi ayrıca takımda 30 yaş altı genç bir kalecinin bulunmaması Milan'ı kaleci arayışına sürükledi.
Geçen sezon da benzer bir kaleci sıkıntısı yaşanmış,kaleye son resmi maçını 2003'te oynamış olan 39 yaşındaki Fiori'nin geçmesi tehlikesi doğmuştu.Buna rağmen sezon başında kaleci transferi yerine A.Madrid'te kirada olan Abbiati'yi takıma geri çağıran Milan'da kaleci transferi artık kaçınılmaz hale geldi.

Flamengo'nun 23 yaşındaki kalecisi Bruno Fernandes Milan ile anlaşmak üzere.Muhtemelen Ocak ayı içerisinde transferi tamamlanacak.Böylece Bruno Serie A'da Julio Cesar,Rubinho ve Doni'den sonra forma giyen 4.Brezilyalı kaleci olacak.

Bruno'nun bir özelliği de frikik kullanabiliyor olması.Coronel maçında takımı adına frikikten bir gol kaydetmiş.Gerçi Milan Beckham gibi "büyük" bir yeteneği 2 buçuk aylığına bir kaç maç içinde ara sıra frikik kullanması için transfer etmişken Bruno'ya lüzum kalmaz.

1 yorum:

Blogspor dedi ki...

Milan'ın bu kaleciyi havada kapması lazım.Çünkü Abbiati'yle bu iş yürümez.
Not:Takımdada amma çok frikikçi var...Pirlo,Roni,Becks...