25 Ocak 2009 Pazar

Kısa kısa...

-PSV eski kalecisi Gomes için Tottenham'a 5 milyon pound teklif etti.PSV Gomes'i geçen yazın başında 8 milyon pounda satmıştı.Aynı zamanda takımın 2.kalecisi İspanyol Cesar ile de Valencia ilgileniyor.

-Carlo Cudicini şu ana kadar hiç bir takım ile anlaşmadığını açıkladı.Tottenham menajeri Redknapp'da Cudicini ile görüştüklerini yalanladı ve başka kaleciler ile ilgilendiklerini açıkladı.35 yaşındaki Cudicini'nin sezon sonunda Chelsea ile olan sözleşmesi sona erecek.

-Buffon geri döndü.Hemde ne dönüş.Fiorentina'yı 1-0 yendikleri maçın kahramanı oldu adeta.Maçın başında ve sonunda Jovetic'in 2 gol girişimini bloke ederek takımının galip gelmesini sağladı.

-Fiorentina'nın 1 numarası Frey yılın kalecisi ödülünü en az Buffon kadar kendisinin de hakettiğini,gelecek yılki hedefinin bu ödülü almak olacağını açıkladı.

-Getafe Abbondanzieri'nin Boca Juniors ile anlaşması ihtimalini göz önüne alarak Sporting Lizbon'un yedek kalecisi Vladimir Stojkovic'i kiraladı.25 yaşındaki Stojkovic aynı zamanda Sırp milli takımının da kalesini koruyor.

Hiç yorum yok: