8 Ocak 2009 Perşembe

Transfer söylentileri 3

Man.City Buffon için Juventus'a yine bir teklif götürmüş.Rakam aynı fakat bu sefer Buffon ile beraber Trezeguet'e de talip olmuşlar.Mansour bin Zayed Al Nahyan isimli arap abimiz Buffon için 75 milyon euro Trezeguet için de 22 milyon euro önermişler.

Atletico Madrid ve Getafe Celtic kalecisi Artur Boruc için kapışıyormuş.Atletico bu sezon Coupet'den çok çekti,yeni kaleci arıyorlar.Getafe kalecisi Abbondanzieri'de Boca'ya geri dönecek.Boruc için biçilen bonservis bedeli 9 milyon euro.

Tigre'nin Apertura'da kafaya oynamasında büyük katkısı olan Daniel Islas takımından teklif bekliyormuş.Tigre'de mutlu olduğunu fakat teklifin niteliğine göre başka klüplere de gidebileceğini söylemiş.Bence Avrupa'da üst düzey liglerde rahatlıkla forma giyebilir.Yaşlı gösteriyor biraz saçlar dökülmüş falan ama 30unda şu an,en olgun döneminde yani.

Geçen sezon Parma forması altında futbolu bırakan 39 yaşındaki kaleci Luca Bucci futbola geri döneceğini açıkladı.Hemde AS Roma forması altında.Spalletti takımında Doni ve Arthur'a alternatif bulunmasını istemiş.Hayırlısı olsun.

Yine bir veteran kaleci haberi.Ballotta'nın rekoruna göz diktiğini düşündüğüm 41 yaşındaki Fontana ile Parma ilgileniyormuş.Ayrıca Fontana'ya Roma'nın da talip olduğu söyleniyormuş.Fakat Palermo başkanı Maurizio Zamparini Fontana ile ilgili sadece Parma'dan haberdar olduklarını,Roma'nın bu tarz bir girişimi olmadığını açıkladı.

Hiç yorum yok: