11 Şubat 2009 Çarşamba

Kısa kısa...

-Inter Brescia'nın kalecisi Emiliano Viviano ile gelecek sezon için anlaştı.İtalya U21 takımında oynamış olan 23 yaşındak Viviano için Brescia'ya 3,5 milyon euro ödenecek.Viviano gelecek sezon Toldo'nun yerini almak istediğini söylemiş.Fiorentina altyapısından yetişen Viviano 2005 yılından bu yana Brescia kalesini koruyordu.

-Ajax'ın 26 yaşındaki kalecisi Stekelenburg Ajax'da mutlu olduğunu ve sadece eski takım arkadaşları Huntelaar,Wesley Sneijder,John Heitinga gibi üst düzey liglerin takımlarından teklif alırsa klübünden ayrılacağını söylemiş.

-Lazio başkanı Lotito kaleci Carrizo için "Serie A'ya gelir gelmez başarılı olmak zordur,Carrizo bunu anladı" demiş.Ayrıca Rossi'nin Carrizo'yu klübeye çekmesi ile ilgili olarak da "Rossi onu taraftar ve basının baskısından koruma için doğru olanı yaptı" demiş.

-Sam Allardyce kalecisi Paul Robinson'u İngiltere milli takımının 1 numarasına aday göstermiş."David James ile bu iş yürümez,Joe Hart,Green,Robinson veya Scott Carson kale için düşünülmeli" demiş.Bilindiği üzre İngiliz milli takım sorumlusu Capello İspanya ile oynanacak hazırlık maçından önce kadroya kale için David James Rob Green ve Joe Hart'ı davet etmişti.

2 yorum:

steven_stiffler dedi ki...

BigSam'e katılıyorum.Robinson ne kadar hata yaparsa yapsın bence İngiltere milli takımı kaleci üçlüsünde olmaya layık bir kaleci...

GK dedi ki...

En azından David James'in yerine o oynamalı.Joe Hart ve Green'e göre daha tecrübeli 1 kaleci bulundurulacaksa bu Robinson olmalı.