22 Şubat 2009 Pazar

Kısa kısa...

-Inter'in deplasmanda Bologna'yı 2-1 yendiği maçta maçın sonlarına doğru yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük payı olan Julio Cesar lig maçlarının önemli olduğunu ve Şampiyonlar Ligi öncesindeki lig maçlarına odaklanmak için normalden fazla çaba göstermeleri gerektiğini söyledi.Man. Utd. maçı için de çok fazla telaşlanmalarına lüzum olmadığını ve çok kaliteli bir ekip olduklarını belirtti.Aksayan Inter savunmasının arkasında muhakkak ki Julio Cesar'a salı günkü maçta büyük iş düşecek.

-Espanyol kalecisi Kameni kazandıkları Barcelona derbisinden sonra Espanyol'dan sezon sonunda ayrılacağını ve mümkünse Premier Lig'den bir takım ile anlaşmak istediğini açıkladı.Espanyol taraftarın tepki ve tehditlerine rağmen özveri ile oynuyor Kameni,profesyonellik adına örnek alınması gereken bi davranış.Gittiği yerde başarılı olur umarım.

-Man.Utd demişken gol yememe serisini 8 Kasım 2008'den bu yana sürdüren kaleci Van Der Sar Blackburn maçında Santa Cruz'dan yediği gol ile bu alandaki rekoru kırma başarısını gösteremedi.Yine de Avrupa'da üst seviye ligler arasında en uzun süre gol yemeyen kaleci olarak adını hem klüp hem de lig tarihine yazdırdı.

-Liverpool kalecisi Reina İspanyol Radyolarından birine verdiği demeçle Atletico Madrid'e transferi gibi bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.Eski bir Atletico oyuncusu olan babasının kendisinin de Atletico'da oynamasını çok istediğini fakat şu an için mümkün olmadığını söyledi.Ayrıca "Bir gün İspanya'ya dönecek olursam ilk tercihim Atletico olur" dedi.Barcelona alt yapısından yetişmiş bir futbolcunun Madrid takımında oynamak istemesi enteresan geldi.Sermet Şükürvari söylemlerle oğlunu Atletico'ya göndermek isteyen baba Reina'da "futbolcu babası tripleri"nin ne kadar evrensel olduğunu gösteriyor.

1 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

teleşa mahal yok, van der sar henüz rekor yolunda engellenmiş değil.. golü yiyen yedek kaleci kusczak'tı..